Skip to main content

Δέκα χρόνια Kaizen Gaming: Το ελληνικό success story που στηρίζει τον αθλητισμό και η ιστορική συμφωνία με τη FIFA

Sponsored Content

Η μεγαλύτερη Gametech εταιρία στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη κλείνει φέτος 10 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης. Ο λόγος για την Kaizen Gaming, που γιορτάζει τη δεκαετή επέτειό της με επενδύσεις ενίσχυσης της δραστηριότητάς της αλλά και αδιάκοπης στήριξης του αθλητισμού.

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της η εταιρία συνδέθηκε με τον αθλητισμό, θεωρώντας ότι η πολύπλευρη στήριξή του αποτελεί ενεργό μέρος της αποστολής της, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησής της.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, άλλωστε, ότι η Kaizen Gaming, πέτυχε μια ιστορική συμφωνία αποτελώντας την πρώτη εταιρία αθλητικού στοιχηματισμού στον κόσμο που συνεργάζεται με τη FIFA, ως Επίσημος Υποστηρικτής της για την Ευρώπη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ, με το διεθνές της brand Βetano να βρίσκεται πλέον σε όλα τα γήπεδα διεξαγωγής του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος στον κόσμο.

Πολύπλευρη στήριξη στον ελληνικό αθλητισμό με κοινωνικό πρόσημο

Στη δεκαετή ιστορία της, η Kaizen Gaming συνεργάστηκε με κορυφαίες ελληνικές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο ΑΡΗΣ στο ποδόσφαιρο. Το πρόγραμμα ενίσχυσης της εταιρίας στον αθλητισμό συνεχίζει δυναμικά, με ενεργές συνεργασίες με τρεις από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα: την ΠΑΕ Ολυμπιακός με την οποία ανανέωσε την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της έως το 2025, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός της οποίας η δυναμική χορηγία ξεκίνησε το 2022 και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία θα συνεχίσει την κοινή τους πορεία για ακόμα 3 χρόνια.

Mέσα από τη Stoiximan, το brand που διαχειρίζεται η εταιρία σε Ελλάδα και Κύπρο, η Kaizen Gaming έδωσε, επίσης, δυναμικά το παρών ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και ως Ονομαστικός Χορηγός του αγώνα δρόμου των 5χλμ. με περισσότερους από 700 δρομείς, να  προπονούνται και να τρέχουν μαζί με την Stoiximan Running Team στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Η χορηγία αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, του οποίου είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο πλαίσιο αυτής στηρίζει και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ήδη από τον προηγούμενο Μάρτιο ενώ είναι υποστηρικτής και της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης, της Εθνικής Ομάδας Στίβου, όπως και του πρωταθλήματος της Futsal Super League.

Ο αθλητισμός οφείλει να αποτελεί ενεργό και αδιάσπαστο μέρος της κοινωνίας και προς αυτή την κατεύθυνση η εταιρία σε ολες της τις συνεργασίες με τις ομάδες και τις κατά τόπους διοργανώσεις αναπτύσσει από κοινού δράσεις για την προώθηση του αθλητισμού αλλά και την στήριξη ευάλωτων ομάδων. Έτσι, μέσω κοινών προγραμμάτων κοινωνικής προσφοράς έχει οργανώσει επισκέψεις παικτών όπως αυτή του ΠΑΟΚ στην ογκολογική πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και στο ορφανοτροφείο ‘’Μέλισσα’’ χαρίζοντας δώρα και όμορφες στιγμές, αντίστοιχα, της ομάδας του Ολυμπιακού στο ίδρυμα Φλόγα – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια όπου οι παίκτες μοίρασαν χαρά σε μικρούς τους φίλους, και τέλος, με την ενίσχυση κατασκευής σουίτας για άτομα με κινητικά προβλήματα σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό.

Διαρκής στήριξη σε ολες τις αγορές που δραστηριοποιείται

Σήμερα η Kaizen Gaming δραστηριοποιείται διεθνώς με παρουσία σε 12 χώρες, απασχολώντας περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους. Η εταιρία ενισχύει σταθερά ομάδες και της Λατινικής Αμερικής, στη Βραζιλία και τη Χιλή, με σημαντικό παράδειγμα την υποστήριξη, μαζί με την αντρική, και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της U. de CHILE ενώ αντίστοιχα, στηρίζει ομάδες ποδοσφαίρου σε Ρουμανία, Τσεχία, Κύπρο και Βουλγαρία. Στο διεθνές χορηγικό της πρόγραμμα περιλαμβάνεται η σημαντική ενίσχυση των 3 από τις μεγαλύτερες ομάδες της Πορτογαλίας, αγορά στην οποία δραστηριοποιείται από το 2019, σημειώνοντας επιτυχίες τα τελευταία 2 χρόνια με τις Benfica, Porto και Sporting Lisbon τις οποίες στηρίζει μέσα από το brand Betano.

Παράλληλα η εταιρία ανέπτυξε στην Πορτογαλία το διευρυμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Herois και τα 3 τελευταία χρόνια στηρίζει ερασιτέχνες αθλητές που αποτελούν έμπνευση με την πορεία και την προσπάθειά τους. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, ενισχύει το όραμα των Iron Brothers, των 2 αδελφών από την Πορτογαλία, που με το παράδειγμα τους αποτελούν από τους πιο μαχιμους πρεσβευτές της συμπερίληψης στον αθλητισμό και στην κοινωνία.  Η εταιρία θέλοντας να βοηθήσει ουσιαστικά τον κεντρικότερο στόχο που έχουν θέσει τα αδέρφια, εκείνον της ορατότητας, εξασφάλισε την παρουσία τους στην Ελλάδα και τη συμμετοχή τους στον αγώνα Ironman, που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 23 Οκτωβρίου, θέλοντας να συμβάλει στη μετάδοση του μηνύματός για συμπερίληψη στον αθλητισμό όπως και για τη στήριξη των ατόμων με εγκεφαλική παράλυση. Ο τερματισμός τους, για άλλη μια φορά, σε αυτό τον απαιτητικό αγώνα τριάθλου, απέδειξε πως η πίστη, η επιμονή και η θέληση, μαζί με την κατάλληλη υποστήριξη, είναι ικανές να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.