Skip to main content

Εθνική Πανγαία: Τρεις νέες εμπορικές αποθήκες στον Ασπρόπυργο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ολοκλήρωση της απόκτησης συγκροτήματος τριών εμπορικών αποθηκών στον Ασπρόπυργο Αττικής, μέσω της απόκτησης του 100% των μετοχών της εταιρείας «Ηρίννα Κτηματική Α.Ε.» στην οποία ανήκουν τα ακίνητα, ανακοίνωσε η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ.

Πρόκειται για νεόδμητες εμπορικές αποθήκες, ενώ η κατασκευή των ακινήτων ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2018. Η συνολική τους επιφάνεια ανέρχεται σε 27,2 χιλ. τμ. και είναι εκμισθωμένες σε αξιόπιστους μισθωτές.

Το τίμημα για τα ακίνητα ανήλθε σε 13,1 εκατ. ευρώ, ενώ όπως ανακοίνωσε η Εθνική Πανγαία, η απόκτηση των μετοχών της εταιρείας «Ηρίννα Κτηματική Α.Ε.» έγινε με βάση την καθαρή θέση της εταιρείας, λαμβάνοντας υπ’όψιν το προαναφερθέν τίμημα για τα ακίνητα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Πανγαία, Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε πως «η ευνοϊκή γεωγραφική θέση της Ελλάδας την καθιστά κόμβο για την μετακίνηση προϊόντων μεταξύ τριών ηπείρων και ο κλάδος των εμπορικών αποθηκών αποκτά ολοένα αυξανόμενη στρατηγική σημασία για τη χώρα μας. Η εταιρεία μας εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της με ακίνητα αυτού του κλάδου, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξής του καθώς θα αναπτύσσεται νέο προϊόν σύγχρονων προδιαγραφών».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.