Skip to main content

Εθνική Πανγαία: Τρεις νέες εμπορικές αποθήκες στον Ασπρόπυργο

Την ολοκλήρωση της απόκτησης συγκροτήματος τριών εμπορικών αποθηκών στον Ασπρόπυργο Αττικής, μέσω της απόκτησης του 100% των μετοχών της εταιρείας «Ηρίννα Κτηματική Α.Ε.» στην οποία ανήκουν τα ακίνητα, ανακοίνωσε η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ.

Πρόκειται για νεόδμητες εμπορικές αποθήκες, ενώ η κατασκευή των ακινήτων ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2018. Η συνολική τους επιφάνεια ανέρχεται σε 27,2 χιλ. τμ. και είναι εκμισθωμένες σε αξιόπιστους μισθωτές.

Το τίμημα για τα ακίνητα ανήλθε σε 13,1 εκατ. ευρώ, ενώ όπως ανακοίνωσε η Εθνική Πανγαία, η απόκτηση των μετοχών της εταιρείας «Ηρίννα Κτηματική Α.Ε.» έγινε με βάση την καθαρή θέση της εταιρείας, λαμβάνοντας υπ’όψιν το προαναφερθέν τίμημα για τα ακίνητα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Πανγαία, Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε πως «η ευνοϊκή γεωγραφική θέση της Ελλάδας την καθιστά κόμβο για την μετακίνηση προϊόντων μεταξύ τριών ηπείρων και ο κλάδος των εμπορικών αποθηκών αποκτά ολοένα αυξανόμενη στρατηγική σημασία για τη χώρα μας. Η εταιρεία μας εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της με ακίνητα αυτού του κλάδου, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξής του καθώς θα αναπτύσσεται νέο προϊόν σύγχρονων προδιαγραφών».