Skip to main content

Nέα εποχή για την Aria Fine Catering

H δυναμική ομάδα της ARIA εξελίσσεται, αναβαθμίζεται και φέρνει στο σήμερα την τέχνη του Fine Catering

Sponsored Content

Δημιουργικότητα, εξέλιξη, σεβασμός στον άνθρωπο, υπηρεσία υψηλής ποιότητας, φροντίδα, επιμονή στη λεπτομέρεια. Με σταθερή ματιά στο μέλλον, η ARIA εισέρχεται σε νέα εποχή, διατηρώντας ανέπαφο τον πυρήνα των αξιών που τη φέρνουν 27 χρόνια σταθερά στην κορυφή των εκδηλώσεων υψηλού κύρους.


Για τον Παναγιώτη Γιαννακό, founder, CEO και ψυχή της ARIA, η νέα εποχή προτάσσει τις συνέργειες, τη συλλογικότητα και τη μεγάλη εξειδίκευση: «Προσμένοντας με περιέργεια κι ενθουσιασμό την επόμενη μέρα, αφήνω χώρο σε νέους ανθρώπους, εξειδικευμένους συνεργάτες, να διαμορφώσουν τη νέα ΑRIA σε μια σύγχρονη εταιρεία που διηγείται ιστορίες, μέσα από τις γεύσεις της.»

Μετρώντας ήδη 27 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής και συνεργασίες σταθμούς, η δυναμική ομάδα της ARIA εξελίσσεται, αναβαθμίζεται και φέρνει στο σήμερα την τέχνη του Fine Catering.

Στο νέο κεφάλαιο της ΑRIA ο άνθρωπος παραμένει στο επίκεντρο, ενώ η υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αναβαθμίζονται σε ανώτερη εμπειρία στην οποία οι καλεσμένοι συμμετέχουν με όλες τις αισθήσεις τους.

Μέσα από νέες συνέργειες, η ARIA συνεχίζει με αφοσίωση το όραμα του ιδρυτή της, διαφυλάσοντας παράλληλα τις διαχρονικές της αξίες όπως τον ειλικρινή σεβασμό σε κάθε καλεσμένο, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα της πρώτης ύλης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Παναγιώτης Γιαννακός εμπιστεύεται την επομένη μέρα της ARIA στον καταξιωμένο chef Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, δημιουργεί μαζί με τη Madame Ginger ένα Plant-based Celebration Box & Menu και ενώνει τις δυνάμεις τoυ με τον διακεκριμένο mixologist Πάνο Μπεκιάρη, ο οποίος υπογράφει το νέο Bar Stories, με signature cocktails και θεματικά bars.

Όλες αυτές οι νέες συνεργασίες θέτουν νέα standards στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και αυθεντικής φιλοξενίας.