Skip to main content

Ένα ρεπορτάζ και ένα σκάνδαλο με φόντο την Αγία Πετρούπολη και έναν μεγάλο έρωτα

H Έλενα Αντωνίου, η Silk & η Bell Books προσκαλούν το κοινό τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο BELL books (Εμμ. Μπενάκη 22, Αθήνα), να γνωρίσει από κοντά την ιστορία της Βαλέριας  και του Αλεξέι! Μια νέα ιστορία γεμάτη πάθος, εξουσία και  έρωτα που εκτυλίσσεται στην Ρωσία,  συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη και έχει τίτλο «Καθώς έπεφτε η νύχτα».

Πρόκειται για το δεύτερο ρομαντικό μυθιστόρημα της συγγραφέως σε έντυπη μορφή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

Η φιλόδοξη δημοσιογράφος Βαλέρια Γρηγορίου που έχει αρκετούς εχθρούς, λίγους φίλους και ένα σκανδαλώδες παρελθόν που την καταδιώκει. Αποφασισμένη να κάνει το ρεπορτάζ της καριέρας της, που θα απογειώσει τη φήμη της και θα την καταξιώσει στον επαγγελματικό στίβο, ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη. Στόχος, να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο διαφθοράς και μαύρου χρήματος στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο υπουργός Ενέργειας και Εμπορίου της Ρωσίας, Αλεξέι Νικολάεφ.

Η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να μεταχειριστεί κάθε τρόπο για να φθάσει στην αλήθεια, ακόμη και τη θηλυκότητά της, παραβαίνοντας την επαγγελματική και ηθική της δεοντολογία. Αλλά αυτό που δεν υπολογίζει είναι η απόλυτη γοητεία του Ρώσου πολιτικού και η πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από το σκληρό και βλοσυρό του ύφος.

Στον δρόμο για την αποκάλυψη της αλήθειας, οι δυο τους θα χαθούν σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι μυστικών, διπλωματίας, συμφερόντων και πάθους που θα θέσει σε κίνδυνο τόσο τις ζωές τους όσο και έναν μεγάλο έρωτα…

Η συγγραφέας  Έλενα Αντωνίου  θα  βρίσκεται και πάλι στο βιβλιοπωλείο BELL books το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, 12:00 με 14:00,  για  να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου και να γνωριστεί με το κοινό.