Skip to main content

ΑΕΚ: Το απόγευμα στην Αθήνα ο Αραούχο

Η Λας Πάλμας ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, με τον Αργεντινό επιθετικό να αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα (18:00) και τους φίλους της Ένωσης να ετοιμάζουν υποδοχή στο αεροδρόμιο.

Ο παίκτης θα μείνει στην ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν, με την αθηναϊκή ομάδα να πληρώνει και μέρος του συμβολαίου του. Ο Αραούχο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και την Παρασκευή θα παρουσιαστεί επίσημα.

Ο 25χρονος Αργεντινός μετρά 118 συμμετοχές και 39 γκολ και στις δύο κατηγορίες της Ισπανίας, ενώ η απόκτησή του πιστώνεται στον Μανόλο Χιμένεθ.

 «Ο Σέρχιο Αραούχο θα παίξει το υπόλοιπο της σεζόν στην ΑΕΚ, που τώρα είναι έκτη στην βαθμολογία. Ο σύλλογος που έχει προπονητή τον Ισπανό πρώην τεχνικό της Σεβίλλης και της Ρεάλ Σαραγόσα, Μανόλο Χιμένεθ, θα πληρώσει για τον δανεισμό και θα αναλάβει ένα μεγάλο μέρος από το μισθό του Αργεντινού», ανέφερε η ανακοίνωση της Λας Πάλμας.

«Ο Αραούχο, μετά την άφιξή του από την Μπόκα Τζούνιορς την σεζόν 2014/15 και έπειτα την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Τίγκρε, συνέβαλε με 25 γκολ στην άνοδο της Λάς Πάλμας στην πρώτη κατηγορία, μετά 13 χρόνια, υπό τη διεύθυνση τεχνικής του Πάκο Χερέρα», επισημάνθηκε επίσης.

«Ο Αραούχο είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και καμία επιλογή αγοράς δεν περιλαμβάνεται σε αυτή την κίνηση. Ο Αραούχο είναι παίκτης που ανήκει στην ιδιοκτησία της Λας Πάλμας, η οποία ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς την περασμένη σεζόν. Το τρέχων συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2020», διευκρινίζεται από τον ισπανικό σύλλογο.