Skip to main content

Μίνι μπλακ άουτ στις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

REUTERS/Hollie Adams/Illustration/File Photo

Facebook, Instagram, TikTok και WhatsApp αντιμετώπισαν την Τετάρτη το βράδυ σοβαρά προβλήματα λειτουργίας.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χρήστες σε όλο τον κόσμο ανέφεραν χθες το βράδυ προβλήματα σύνδεσης με τις πλατφόρμες της Metα (Facebook, Instagram και WhatsApp) ενώ προβλήματα παρουσιάστηκαν και στο TikTok κυρίως στις ΗΠΑ. Τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν σχετικά γρήγορα χωρίς η Metα να έχει κάνει ακόμη γνωστή την αιτία του προβλήματος. Όσον αφορά το TikTok υπάρχει η πληροφορία ότι το πρόβλημα υπήρξε σε κάποια υποδομή της Oracle η οποία και έχει πλέον τον έλεγχο της ψηφιακής πλατφόρμας στις ΗΠΑ.

Είναι πιθανό να συνεχίζονται προβλήματα σύνδεσης κατά τόπους με την Metα να μην σχολιάζει προς το παρόν το συμβάν και να μην απαντά στα μίντια που την καλούν για να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.