Skip to main content

Δείτε πού πέταξε με τα αεροσκάφη της η Τέιλορ Σουίφτ και πόσο μόλυνε την ατμόσφαιρα (βίντεο)

Η διάσημη τραγουδίστρια ταξίδεψε 286 χιλιάδες χλμ. με τα λιαρ τζετ της το 2023

Είναι η εμπορικότερη καλλιτέχνης στον κόσμο αυτή την εποχή με τους δίσκους της να γίνονται ανάρπαστοι, τα τραγούδια που η ίδια γράφει και ερμηνεύει να σαρώνουν όλα τα ρεκόρ και τα μουσικά βραβεία ενώ οι περιοδείες της εντός των ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς όχι μόνο για την καλλιτεχνική τους επιτυχία αλλά για τον παγκόσμιο οικονομικό αντίκτυπο που έχουν. Είναι λοιπόν φυσικό τα φώτα της δημοσιότητας να είναι μόνιμα δυνατά στραμμένα σε οτιδήποτε κάνει η Τέιλορ Σουίφτ.

Το διοξείδιο του άνθρακα

Ο Αμερικανός φοιτητής Τζακ Σουίνι που έγινε διάσημος παρακολουθώντας και δημοσιεύοντας στο Διαδίκτυο τις μετακινήσεις του Ελον Μασκ με το ιδιωτικό του αεροσκάφος αν και συνεχίζει να παρακολουθεί τις πτήσεις του Μασκ αποφάσισε να κάνει το ίδιο και με την Τέιλορ Σούιφτ δίνοντας μάλιστα και μια διαφορετική προσέγγιση σε αυτή την παρακολούθηση αφού εκτός από το που ταξίδεψε το 2023 η τραγουδοποιός με τα δύο ιδιωτικά αεροσκάφη που διαθέτει υπάρχουν και στοιχεία για το πόσο επιβάρυναν οι πτήσεις της την ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σούινι η Τέιλορ Σουίφτ το 2023 κάλυψε με τα αεροσκάφη της 286 χιλιάδες χλμ. και οι πτήσεις αυτές είχαν ως αποτέλεσμα να παραχθούν 1,200 τόνοι διοξειδίου του άνθρακα που κατέληξαν στην ατμόσφαιρα. Φυσικά οι δικηγόροι της Σουίφτ προσπαθούν να εμποδίσουν την δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων και της παρακολούθησης των πτήσεων της από τον Σούινι ο οποίος όμως δηλώνει απτόητος υποστηρίζοντας ότι οι διασημότητες δεν πρέπει να έχουν ιδιωτικό βίο και όταν μπορεί κάποιος θα πρέπει να αναφέρει στα πλαίσια του νόμου βέβαια προσωπικά τους δεδομένα όπως το πού ταξιδεύουν.

Naftemporiki.gr