Διαδηλώσεις στην Τουρκία

STREAM
Ενεργό:730ημέρες| Ενημερώσεις:417
Συνεχής κάλυψη
12/06/2014 - 21:07VIDEO

Με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ξεκίνησε στην Τουρκία, η δίκη των 26 κατηγορουμένων για τα επεισόδια στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης, τον περασμένο Ιούνιο. Οι κατηγορούμενοι που θα λογοδοτήσουν στην τουρκική δικαιοσύνη, για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι συνολικά 5.500.

EURONEWS
03/06/2014 - 11:29VIDEO

Μέχρι 98 χρόνια φυλάκισης αντιμετωπίζουν πέντε από τους διαδηλωτές που έλαβαν στις διαμαρτυρίες για το πάρκο Γκεζί, σύμφωνα με απόφαση εισαγγελέα της Αττάλειας.

EURONEWS
01/06/2014 - 16:19VIDEO

Αντλίες  νερού και δακρυγόνα χρησιμοποίησε η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης για να διαλύσει τους εκατοντάδες διαδηλωτές. Η πορεία διοργανώθηκε με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα που ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις για το Πάρκο Γκεζί και αποτέλεσαν τις μεγαλύτερες αντικυβερνητικές κινητοποιήσεις των τελευταίων ετών. Επικράτησε πανδαιμόνιο, με τους διαδηλωτές να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση.

EURONEWS
31/05/2014 - 22:33SLIDESHOW

Η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και στην Άγκυρα προκειμένου να διαλύσει το πλήθος των διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την πρώτη επέτειο από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιουνίου του 2013 που είχαν συγκλονίσει την Τουρκία.Αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στους δρόμους που οδηγούν στην Πλατεία Ταξίμ, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της παραίτησης της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όταν η αστυνομία εκτόξευσε τα δακρυγόνα εναντίον του πλήθους, το οποίο γρήγορα διασκορπίστηκε στους γύρω δρόμους.

31/05/2014 - 20:31ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και στην Άγκυρα προκειμένου να διαλύσει το πλήθος των διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την πρώτη επέτειο από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιουνίου του 2013 που είχαν συγκλονίσει την Τουρκία.

REUTERS
Φόρτωση...