Γρηγορίου: Πρέπει να σκοράρουμε στη Στοκχόλμη

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 23:34
UPD:23:45
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Ο αυριανός θα είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας στην προπονητική καριέρα του, με τον Γρηγορίου (φωτ. αρχείου) να τη χαρακτηρίζει «πολύ ωραία εμπειρία... Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά το αντιμετωπίζω όπως αντιμετωπίζω όλα τα υπόλοιπα ματς».

A- A A+

Αντίπαλο ποιοτικό και αρκετά δύσκολο χαρακτήρισε την ΑΙΚ Στοκχόλμης, την οποία η ομάδα του θα αντιμετωπίσει αύριο στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ, ο τεχνικός του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης.

«Πρόκειται για δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στη μέση του πρωταθλήματος. Ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που μπορούσε να μας τύχει, όμως έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά» είπε.

Ο αυριανός θα είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας στην προπονητική καριέρα του, με τον Γρηγορίου να τη χαρακτηρίζει «πολύ ωραία εμπειρία... Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά το αντιμετωπίζω όπως αντιμετωπίζω όλα τα υπόλοιπα ματς».

Αναφερόμενος στην αγωνιστική ετοιμότητα της σουηδικής ομάδας επισήμανε πως «έχουμε δουλέψει σε πάρα πολλά πράγματα, μερικά εκ των οποίων θα τα δούμε κι αύριο. Το σύστημά μας δεν πρόκειται να το αλλάξουμε».

Για τον τρόπο που προσεγγίζει το παιχνίδι απάντησε ότι «ανέκαθεν η σκέψη μου δεν είναι πώς θα κρατήσουμε το μηδέν. Με αυτή τη λογική θα έχουμε πρόβλημα. Επειδή υπάρχουν ειδικές συνθήκες και ειδικά σε αυτό το ματς του Περιστερίου, λόγω καιρού και λόγω του κόσμου μας, ζητούμε κάτι πολύ καλό εδώ πέρα, για να το εκμεταλλευτούμε στην έδρα μας».

Όσο για το σημείο που θεωρεί καθοριστικό για την έκβαση της συνάντησης; «Το κυρίαρχο είναι ότι πρέπει να βγούμε νικητές από τις προσωπικές μονομαχίες, είτε από στατικές φάσεις είτε στην εξέλιξη του αγώνα. Πρέπει να δώσουμε επίσης μεγάλη βάση στις λεπτομέρειες, γιατί αυτές είναι που κρίνουν πολλές φορές την έκβαση ενός αγώνα».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις