Πρώτη εμφάνιση μετά τη μαστεκτομή για την Αντζελίνα Τζολί

Με αφορμή πρεμιέρα τανίας του Μπραντ Πιτ στο Λονδίνο
Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 22:16
UPD:22:34
Reuters/NEIL HALL

Η 37χρονη Α. Τζολί εμφανίστηκε στο πλευρό του συντρόφου της Μπραντ Πιτ, με την ευκαιρία της πρεμιέρας της νέας του ταινίας στο Λονδίνο, ντυμένη με μια μαύρη τουαλέτα.

A- A A+

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της αφότου ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή έκανε την Κυριακή η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, στο πλευρό του συντρόφου της Μπραντ Πιτ, με την ευκαιρία της πρεμιέρας της νέας του ταινίας στο Λονδίνο.

«Τα πάει περίφημα», δήλωσε ο Μ. Πιτ, πρωταγωνιστής της ταινίας «Παγκόσμιος Κίνδυνος Ζ». Έχουμε περάσει στο επόμενο στάδιο, πρόσθεσε.

Η 37χρονη Α. Τζολί εμφανίστηκε χαμογελαστή, ντυμένη με μια μαύρη τουαλέτα. Στις 14 Μαΐου, με άρθρο της στην εφημερίδα New York Times, είχε αποκαλύψει ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους, αφότου διαπιστώθηκε ότι φέρει ένα γονίδιο το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο να ασθενήσει κανείς από καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών.

Η μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράν, πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών σε ηλικία 56 ετών, ενώ μια θεία της πέθανε από καρκίνο του μαστού την περασμένη εβδομάδα, στα 61 της.

Όταν ρωτήθηκε πόσο σημαντική ήταν η στήριξη της Α. Τζολί προς τον ίδιο, ο Μ. Πιτ είπε ότι δεν υπήρξε στιγμή που να μην τον στήριζε. «Την αγαπώ. Απλώς μας φέρνει πιο κοντά και μας κάνει πιο δυνατούς», πρόσθεσε.

Οι δυο ηθοποιοί υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν για τους θαυμαστές τους πριν από την πρεμιέρα της ταινίας, στην οποία ο Μπραντ Πιτ παίζει τον ερευνητή των Ηνωμένων Εθνών ο οποίος προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια πανδημία ζόμπι.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γερμανικό Πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή