Ο «Νιόνιος» ανεβαίνει στο θέατρο Βράχων

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010 08:10

A- A A+

Με τον τίτλο «Μια Βραδιά με Ιδιαίτερη Τιμή», ο Διονύσης Σαββόπουλος, επίκαιρος όσο ποτέ, ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Βράχων τη Δευτέρα 14 Ιουνίου με τραγούδια «Γενικής Συγκινήσεως», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Μετά τις πρωτότυπες μουσικές συναντήσεις που πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το χειμώνα στο θέατρο Παλλάς, ο «Νιόνιος» παρουσιάζει τη μία και μοναδική αθηναϊκή συναυλία του για το φετινό καλοκαίρι.

Με τραγούδια από τους δίσκους του «Φορτηγό» και «Το Περιβόλι του Τρελλού», αλλά και με αρκετά ανέκδοτα κομμάτια που ο Διονύσης Σαββόπουλος συνέθεσε, στην ίδια εκείνη περίοδο αλλά απορρίφθηκαν από τη Λογοκρισία, θα υποδεχτεί το καλοκαίρι με το αγαπημένο του κοινό.

«Η Δημοσθένους Λέξις», «Ολαρία Ολαρά», «Η Παράγκα», «Η Συγκέντρωση της ΕΦΕΕ», «Η Αμνηστία 64» και πολλά άλλα ακόμα τραγούδια από τους δύο αυτούς δίσκους του θα ακουστούν στο ατμοσφαιρικό θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

Σ’ αυτή την εμφάνισή του θα τον συνοδεύει ενδεκαμελής ορχήστρα από κορυφαίους μουσικούς – ερμηνευτές, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

Πληροφορίες: Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στις 9 μ.μ.. Εισιτήρια 10, 15 ευρώ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή