Τελεσίγραφο της Μπαρτσελόνα σε Ντεμπελέ

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 17:01
UPD:17:06
REUTERS/MARCELO DEL POZO
A- A A+

Η Μπαρτσελόνα θα συναντήσει αύριο (19/1) τον ατζέντη του Ουσμάν Ντεμπελέ για να πάρει μια σταθερή και οριστική απόφαση σχετικά με το μέλλον του Γάλλου διεθνή επιθετικού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Ο σύλλογος θέλει να μάθει εάν ο ποδοσφαιριστής αποδέχεται την πρόταση ανανέωσης. Μετά από αρκετές ημέρες χωρίς απάντηση από τον Ντεμπελέ, η «Μπάρτσα» έγινε ανυπόμονη κι έθεσε τελεσίγραφο, αναφέρει η καταλανική Sport.

Ο Ντεμπελέ πάντα έλεγε στον Τσάβι ότι θέλει να μείνει στην ομάδα, συνεχίζει η Sport. Ο Γάλλος είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα και πάνω απ΄ όλα ευγνώμων στον Τσάβι για τις αμέτρητες δηλώσεις υποστήριξης.

Σήμερα ο Ισπανός τεχνικός μετάδωσε ξανά το μήνυμα στον παίκτη του, κατά τη διάρκεια νέας συνάντησης των δύο ανδρών. Γι΄ αυτό ο προπονητής ελπίζει ότι θα βάλει τα συμφέροντά του πάνω από αυτά του ατζέντη του και θα επιλέξει να συνεχίσει στο «Καμπ Νου».

Η δεύτερη επιλογή της Μπάρτσα θα ήταν να προσπαθήσει να τον πουλήσει τις επόμενες ημέρες, πριν κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στις 31 Ιανουαρίου. Δύσκολο εγχείρημα αλλά όχι ακατόρθωτο εκτιμά ο σύλλογος, σύμφωνα με τη Sport.

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις