Νέα πρόσωπα στην έρευνα για το θάνατο του Μαραντόνα

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 15:52
UPD:16:58
REUTERS/AGUSTIN MARCARIAN
A- A A+

Η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα στις 25 Νοεμβρίου 2020 όχι μόνο παραμένει ανοιχτή, αλλά συνεχίζεται κι εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, στην έρευνα του γενικού εισαγγελέα προστέθηκαν ο ψυχολόγος Κάρλος Ντίας, που παρακολουθούσε τον Μαραντόνα μήνες πριν το θάνατό του και δύο νοσηλευτές, η Νταϊάνα Γκισέλα Μαδρίδ και ο Ρικάρντο Αλμιρόν, ενώ παραμένει στο στόχαστρο η εμπλοκή του νευροχειρουργού Λεοπόλδο Λούκε και της ψυχιάτρου Αγκουστίνα Κοσάκοφ.

Για τον Ντίας η εισαγγελία αναφέρει πως από τον Οκτώβριο του 2020 είχε σημαντικό ρόλο στη φροντίδα του «Ντιεγκίτο», ενώ οι νοσηλευτές ερευνώνται επειδή, σύμφωνα με πηγές της εισαγγελίας, θα μπορούσαν να είχαν παρατηρήσει την κατάσταση του Μαραντόνα, που τελικά οδήγησε στο θάνατό του.

Η εισαγγελία δεν αποκλείει την έρευνα και άλλων προσώπων, καθώς συλλέγονται στοιχεία, ενώ ίσως κληυεί και η μαγείρισσα, αν και η εισαγγελία εκτιμά πως δεν φέρει ευθύνη.

Στο πλαίσιο της έρευνας ζητήθηκε το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων του Μαραντόνα, τα οποία πήραν από το σπίτι του την ημέρα του θανάτου του. 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις