Συμμετοχή της ΔΟΕ στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο ν/σ για τις διαδηλώσεις

Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 15:17
UPD:15:21
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ).

Υιοθετώντας το σύνθημα της ΑΔΕΔΥ «Οι απαγορεύσεις των διαδηλώσεων θα μείνουν στα χαρτιά», η  ΔΟΕ σε ανακοίνωσή της εξέφρασε την έντονη και πλήρη αντίθεσή της  στο νομοσχέδιο που έχει καταθέσει στη Βουλή η κυβέρνηση, κατηγορώντας τη πως αποσκοπεί «στον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης και της κοινωνικής αντίδρασης μέσω της μεθοδευμένης περιστολής του δικαιώματος στην απεργία και τη διαδήλωση».

Κλείνοντας την ανακοίνωσή της, καλεί του εκπαιδευτικούς να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ, την  Τετάρτη 8 Ιουλίου (11:30πμ, πλατεία Κοραή) και την Πέμπτη 9 Ιουλίου (19:00, πλατεία Κλαυθμώνος), ενώνοντας «τις δυνάμεις τους με όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα».

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΔΕΔΥ έχει αποφασίσει επίσης να προχωρήσει σε πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο, από τις 11:00πμ και ως τη λήξη του ωραρίου την Τετάρτη 8 Ιουλίου. 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή