ΠΟΠ-ΟΤΑ: Τετράωρες στάσεις εργασίας από Τετάρτη έως Παρασκευή

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 14:56
UPD:15:00
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Νέες κινητοποιήσεις εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΠ-ΟΤΑ), μετά και την αποχή της κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Ομοσπονδία συνεδρίασε εκ νέου με θέμα το πολυνομοσχέδιο και τη διάταξη που φέρνει η κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτρολογικού  και Πρασίνου.

Αποφάσισε τελικά την κήρυξη τριήμερων κινητοποιήσεων, από Τετάρτη έως και Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, με 4ωρες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες.

Καλεί όλα τα σωματεία μέλη της να κάνουν μέσα στο τριήμερο γενικές συνελεύσεις για να ενημερώσουν τους εργαζόμενους σχετικά με την επίμαχη διάταξη και τους κινδύνους που διατρέχουν όλοι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ. Όπως σημειώνει, «είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι δήμαρχοι έχουν απαιτήσει αυτή τη διάταξη, όμως θα μας βρουν απέναντί τους. Καλούμε την κυβέρνηση να την αποσύρει άμεσα και να μιλήσει με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για να βρεθεί λύση. Θα επιδιώξουμε συνάντηση με τον υπουργό για να συζητήσουμε το θέμα» αναφέρει η ΠΟΠ-ΟΤΑ.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή