Κ. Μητσοτάκης: Ισχυρή εντολή στον επόμενο πρωθυπουργό για να αλλάξει τη χώρα

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 23:04
UPD:23:09
INTIME NEWS/Δελτίο τύπου / POOL
A- A A+

«Ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μία παράταξη επίκαιρη κι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα κρίσιμα προβλήματα που βρίσκονται μπροστά μας» είπε από τη Χαλκίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας σε πολίτες, έθεσε εκ νέου το βασικό δίλημμα των εκλογών: «αν θα δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε αυτή την κρίση ή αν θα συνεχίσουμε στο τέλμα, τη στασιμότητα, την υπερφορολόγηση και την ανασφάλεια».

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τις βασικές προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας για μείωση της φορολογίας, απελευθέρωση της επιχειρηματικότητας από τα δεσμά της γραφειοκρατίας, αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας και ενίσχυση της δημόσιας παιδείας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέστησε την προσοχή των μελών και φίλων του κόμματος ώστε να μην υπάρξει κανένα φαινόμενο αλαζονείας και πρόσθεσε πως «θα πορευόμαστε με τις αξίες μας: τη συνέπεια, την εργατικότητα και την αφοσίωση στην πατρίδα».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Ερέτρια, απ' όπου υπογράμμισε επίσης την κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών. «Είναι σημαντικό ο επόμενος πρωθυπουργός να λάβει ισχυρή εντολή για να αλλάξει τη χώρα» τόνισε, «διότι διαφορετικά η χώρα θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο».

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι κανείς δεν πρέπει να προεξοφλεί το αποτέλεσμα και πως «κάθε ψήφος μετράει και μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ της ισχυρής εντολής που διεκδικώ ή νέων περιπετειών».

Μιλώντας σε φίλους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας σε καφέ της Ερέτριας, δεν παρέλειψε να αναφέρει για μία ακόμη φορά ότι θα «είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, ασχέτως της ψήφου της καθεμιάς και του καθένα». Όπως συμπλήρωσε, θα πρέπει όλοι «να αξιοποιήσουμε τις μέρες που έμειναν για να μεταφέρουμε σε κάθε γωνιά το μήνυμα της ισχυρής ανάπτυξης για αυτοδύναμη Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε στάση και στα Ψαχνά, όπου περπάτησε στην πόλη και συνομίλησε με κατοίκους. Καταλήγοντας σε ένα καφέ, μίλησε σε πολίτες για τις βασικές προτεραιότητες «της επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας: Θα κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, όχι υποσχόμενοι πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να κάνουμε. Μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας και καταθέτοντας στην κρίση σας ένα αναλυτικό πρόγραμμα για το πώς θα αναπτύξουμε την οικονομία γρήγορα, πως θα επαναφέρουμε πολλές νέες δουλειές, πώς θα μειώσουμε τη φορολογία και πώς θα στηρίξουμε την αγροτική παραγωγή, γιατί είμαι σε έναν νομό με σημαντική αγροτική παραγωγή» ανέφερε.

Σημείωσε ακόμη ότι η Νέα Δημοκρατία διευρύνει τα όριά της, καθώς την εμπιστεύονται πολίτες για πρώτη φορά. «Όπου πηγαίνω, συναντώ πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι μας λένε ότι θα μας ψηφίσουν για πρώτη φορά. Αυτή είναι μια μεγάλη ικανοποίηση την οποία παίρνω, αλλά είναι και μια βαριά ευθύνη, διότι η Νέα Δημοκρατία σήμερα ξεπερνάει τα παραδοσιακά της όρια, ανοίγεται στην κοινωνία, γίνεται η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί την επόμενη ημέρα να εγγυηθεί τη σταθερότητα, την κανονικότητα και την ανάπτυξη» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή