Γ. Κεφαλογιάννης κατά Πολάκη: Διαστρεβλώνει το πρόγραμμα της Ν.Δ.

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 18:31
UPD:18:47
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Για προσπάθεια διαστρέβλωσης του προγράμματος της ΝΔ και όσων είπε ο αρχηγός της, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης, απαντώντας στις επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Παλάκη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, χαρακτήρισε «υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ» τα όσα αναφέρει για την εφταήμερη εργασία, όταν όπως είπε, επί διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ «καθιερώθηκε η 9ημερη εργασία».

«Το πρόγραμμα της ΝΔ έχει τρεις προτεραιότητες. Νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, λιγότερη φορολόγηση και αποκατάσταση της ασφάλειας του πολίτη»

Παράλληλα, επέκρινε έντονα την κατάθεση σειράς υπουργικών και βουλευτικών τροπολογιών σε νομοσχέδιο που αφορά κύρωση δωρεάς, τονίζοντας ότι είναι μια απέλπιδα και επικίνδυνη προσπάθεια της κυβέρνησης, εννέα μέρες πριν τις εκλογές να κάνει ρουσφετολογικές διευθετήσεις, μια πολιτική όπως είπε, που ταυτόχρονα εξαντλεί το δημοσιονομικό χώρο και αυτό θα το βρει μπροστά της και η χώρα και η επόμενη κυβέρνηση.

Τέλος, ο κ. Κεφαλογιάννης καταδίκασε τις χθεσινές επιθέσεις σε προεκλογικές εκδηλώσεις της ΝΔ, κάνοντας λόγο για έκνομες πράξεις που είναι ευθεία επίθεση στη καρδιά της δημοκρατίας.

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή