Ν.Δ.: Τα συμφέροντα των εργαζομένων διασφαλίζονται μόνο με μεταρρυθμίσεις

Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 07:53
UPD:08:14
INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Την ανάγκη για περισσότερες θέσεις εργασίας και καλύτερες αμοιβές επισημαίνει ο Λευτέρης Αυγενάκης στη δήλωσή του για την εργατική Πρωτομαγιά. 

«Η Πρωτομαγιά συμβολίζει τον διαχρονικό αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς αμοιβές. Σήμερα στη χώρα μας, ο αγώνας αυτός αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της Νέας Δημοκρατίας» επισημαίνει ο γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει: 

«Η χώρα μας χρειάζεται περισσότερες θέσεις εργασίας και καλύτερες αμοιβές. Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας στοχεύει ακριβώς σε αυτό: περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας». 

Ο κ. Αυγενάκης σημειώνει πως τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων διασφαλίζονται μόνο μέσα από μεταρρυθμίσεις, που όπως λέει, δημιουργούν ανάπτυξη για τη χώρα, χειροπιαστές λύσεις για τους εργαζόμενους, έμπρακτη στήριξη στους άνεργους και τους πιο αδύναμους.

«Χρειάζεται πολιτική αλλαγή, χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για την πραγματική άνοιξη της Ελλάδας. Γιατί μπορούμε καλύτερα! Γιατί αξίζουμε καλύτερα» καταλήγει. 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή