Ποτάμι: Αύριο η παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 20:18
UPD:20:19
Nikos Libertas / SOOC/Nikos Libertas
A- A A+

Με τη φράση «Αλήθειες Μόνο!», «ένα δυνατό σύνθημα που παραπέμπει στις αξίες της συνέπειας και του πολιτικού θάρρους», ξεκινά το Ποτάμι την επίσημη προεκλογική περίοδο για τις Ευρωεκλογές, οι οποίες θα προκηρυχθούν και τυπικά τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου.

«Θέλοντας να χτυπήσει ακριβώς στην καρδιά του προβλήματος της χαμηλής εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στους πολιτικούς», το Ποτάμι δηλώνει πως «κάνει την πολιτική ειλικρίνεια σημαία του. Κανένα ψέμα, καμία έωλη υπόσχεση, κανένας εξωραϊσμός της πραγματικότητας. Μόνο αλήθειες».

Αύριο, Μεγάλη Δευτέρα, προχωρά στην παρουσίαση των υποψηφίων του για τις ευρωπαϊκές εκλογές, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμού του έργου του στην Ευρωβουλή, «όλων αυτών που κατάφεραν οι κύριοι Γραμματικάκης και Κύρκος».

Οι υποψήφιοι του Κινήματος θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, «οι οποίες συγκλίνουν στην προσπάθεια για την δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο «Άλσος» του Πεδίου του Άρεως, στην αρχή της Ευελπίδων, στη μία το μεσημέρι «και επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις σε όσους την παρακολουθήσουν».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή