Γ. Αγγελόπουλος: Υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα με τη διαιτησία, δεν ισχύει η καταγγελία Γιαννακόπουλου

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 00:24
UPD:19:30
Eurokinissi Sports/ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
A- A A+

Στην πρωτοβουλία του Γιώργου Βασιλειάδη εστίασαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης που συγκάλεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού για το μπάσκετ, ενώ πήραν θέση και για την καταγγελία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Για πρώτη φορά η Πολιτεία και η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ζήτημα της ισονομίας και της διαιτησίας στο μπάσκετ. Με πρωτοβουλία του κ. υπουργού μαζευτήκαμε εδώ όλοι. Κοινή διαπίστωση είναι πως υπάρχει πρόβλημα και των ομάδων στον ΕΣΑΚΕ και όσων συμμετέχουν.  Διαφωνίες υπάρχουν για την λύση, αλλά διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα για το θέμα της ελληνικής διαιτησίας, για το οποίο ελπίζουμε να βρεθεί λύση. Σήμερα έγινε η διαπίστωση του προβλήματος από όλους. Είχε προηγηθεί και από τον ΕΣΑΚΕ. Προφανώς θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες. Το ματς της Κυριακής δεν θα γίνει», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την καταγγελία Γιαννακόπουλου. «Απαιτείται σύνεση και ηρεμία. Δεν έχει γίνει αυτό που κατήγγειλε ο κ. Γιαννακόπουλος. Έγινε κάτι άλλο, αλλά δεν χρειάζεται να το πούμε. Η συμφωνία που έγινε είναι πως χρειάζεται σύνεση και ψυχραιμία. Δεν υπάρχει τίποτα, ηρεμία. Υπάρχει πολιτική βούληση να λυθεί το θέμα και μένουμε εκεί», απάντησε.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Σε μία τόσο σοβαρή σύσκεψη, να απουσιάζει ο πρόεδρος της ΕΟΚ, δείχνει ασέβεια στην αξιέπαινη προσπάθεια του υφυπουργού. Πολύ δύσκολα θα βρεθεί λύση. Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις