Λ. Αυγενάκης: Η κυβέρνηση παράγει συνεχώς και μόνο σκάνδαλα

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 10:50
UPD:10:51
INTIME NEWS/Δελτίο τύπου
A- A A+

Η κυβέρνηση παράγει συνεχώς και μόνο σκάνδαλα και σύντομα θα είναι παρελθόν υποστηρίζει ο γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφερόμενος στο πόρισμα για τη διαχείριση του μεταναστευτικού, καθώς και στην εισαγγελική έρευνα για την εξαγορά από τη ΔΕΗ ζημιογόνου εταιρείας των Σκοπίων.

Για τη διαχείριση του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης Απάτης (OLAF) διαπιστώνει στο πόρισμά της παρατυπίες, παραβίαση των κανόνων στην ανάθεση υπηρεσιών σε αναδόχους, σπατάλες, αδικαιολόγητες δαπάνες, κατάχρηση θέσης και κακοδιαχείριση.

Ο κ. Αυγενάκης προσθέτει ότι «την ίδια στιγμή ξεκίνησε η εισαγγελική έρευνα για την εξαγορά από τη ΔΕΗ της ζημιογόνου εταιρείας που ανήκε στον αντιπρόεδρο της ΠΓΔΜ, λίγο πριν από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών», υποστηρίζοντας ότι «ένα - ένα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

Χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ως την πιο ανήθικη που επικαλείται το ηθικό της πλεονέκτημα, υποστηρίζει ότι «αποσυντίθεται σε δημόσια θέα και θα καταρρεύσει με τον χειρότερο τρόπο», ενώ εκτιμά ότι πως «σύντομα, αυτή η κυβέρνηση που παράγει συνεχώς και μόνο σκάνδαλα θα είναι παρελθόν και θα ξημερώσει μια άλλη μέρα για την χώρα».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή