Γιορτή του αθλητισμού οι πανελλήνιοι αγώνες ρυθμικής γυμναστικής Special Olympics

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 20:14
UPD:20:18

Την αθλητική διοργάνωση των Special Olympics Hellas, στήριξε ακόμη μια φορά η Περιφέρεια Αττικής, στις προτεραιότητες της οποίας εντάσσεται η προαγωγή της ισότιμης πρόσβασης και συμμετοχής των συμπολιτών μας στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και σε κάθε έκφανση της καθημερινής ζωής.

Πρόκειται για τη διεξαγωγή των πανελλήνιων αγώνων ρυθμικής γυμναστικής Special Olympics 2018 που πραγματοποιήθηκαν χθες, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του «COSMOGYM Festival & Contest».

Ξεχωριστές αθλήτριες αγωνίστηκαν σε μπάλα, στεφάνι, σχοινάκι, κορίνες, κορδέλα και στο σύνολο, σε μία γιορτή αθλητισμού στην οποία μετείχαν, μεταξύ άλλων, οι αφοσιωμένες προπονήτριές τους και οι σπουδαίοι εθελοντές των Special Olympics Hellas.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων πραγματοποιήθηκε και επίδειξη προγραμμάτων Unified, όπου αθλήτριες των Special Olympics Hellas αγωνίστηκαν μαζί με αθλήτριες - φοιτήτριες της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για ζητήματα αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις