Σ. Βούλτεψη: Οι εργολάβοι είναι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 17:46
UPD:17:50
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Τάσσομαι εντελώς εναντίον της λασπολογίας και του να πετάνε οι πολιτικοί λάσπη ο ένας στον άλλον» δήλωσε η κ. Βούλτεψη (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Οι εργολάβοι είναι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο θέμα του Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Τάσσομαι εντελώς εναντίον της λασπολογίας και του να πετάνε οι πολιτικοί λάσπη ο ένας στον άλλον» δήλωσε η κ. Βούλτεψη μιλώντας στο Star και σημείωσε πως «υπάρχει ένα πολύ σοβαρό πολιτικό θέμα. Ο κ. Τσίπρας.. γυρίζει όλη την Ελλάδα και λέει «εμείς θα πολεμήσουμε την διαπλοκή, θα πολεμήσουμε τη διαφθορά, τα συμφέροντα, τους εργολάβους».

Το πρόβλημα κατά την κ. Βούλτεψη είναι ότι ένας εργολάβος ο οποίος «40 χρόνια κάνει αγώνες για την αριστερά», κυνηγάει τα έργα, το δημόσιο χρήμα. Εμένα αυτό με απασχολεί πιο πολύ, ηθικά και πολιτικά. Εδώ πρόκειται για ένα εργολαβικό περιβάλλον που έχει τις ρίζες του στην περίοδο της χούντας … Κάποιοι το πρωί τις 21ης Απριλίου ξυπνήσαμε, ήμασταν παιδιά και ξυπνήσαμε με τα αυτόματα στην πλάτη και οι γονείς μας βρέθηκαν φυλακή, εξορία, υπερορία. Κάποιοι άλλοι έκαναν δουλειές με τη χούντα. 'Αρα είναι ντροπή και αίσχος αυτοί οι άνθρωποι να λένε - δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη αλλά λίγη ντροπή, λίγη ντροπή - να λένε «οι εργολάβοι, η διαπλοκή, είστε διαπλεκόμενοι, είστε αντιδημοκράτες».

Αναφερόμενη στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είπε πως «εμείς έχουμε αποδείξει ότι κυβερνάμε, ότι φέρνουμε χρήματα και έσοδα για τη χώρα ... με τον ίδιο τρόπο που ο ΦΠΑ στην εστίαση πήγε από το 23% στο 13%, με τον ίδιο τρόπο που έπεσε η εισφορά αλληλεγγύης κατά 30%. Εμείς κάθε φορά που θα φέρνουμε ένα έσοδο, θα αμβλύνουμε μία συνέπεια».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή