Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: Αυλαία στην Κομοτηνή

Στην Κομοτηνή θα κλείσει απόψε η αυλαία της 22ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα, με τον Πανθρακικό να υποδέχεται την Καλλονή στο τελευταίο παιχνίδι μιας αγωνιστικής που υπήρξε πολύ σημαντική ως προς τη μάχη του τίτλου, καθώς ο Ολυμπιακός αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Βεβαίως, αυτό ουδόλως απασχολεί τους δύο συλλόγους που θα μονομαχήσουν στη Θράκη για την κατάκτηση της νίκης, με τους γηπεδούχους να «φλέγονται» για τους βαθμούς αφού κινδυνεύουν, μιας και βρίσκονται πλησίον της «διακεκαυμένης ζώνης» του υποβιβασμού και το πρωτάθλημα μετρά πια αντίστροφα.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα, έχει δύο αλλαγές στην αποστολή συγκριτικά με εκείνη που είχε επιλέξει για τον προηγούμενο αγώνα με τον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Τζάνης και Μεχία, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Σέτι και Βιγιαφάνε.

Εκτός των προαναφερόμενων, στην αποστολή της ακριτικής ομάδας μετέχουν και οι, Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος-Ρίζος, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Τσουμάνης, Ηλιάδης, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Χασομέρης, Ντιγκινί, Ροτζέριο, Μπάλντα, Ιγκόρ.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Βαγγέλης Βλάχος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Χουάνμα και στον τραυματία Βαλιό αλλά στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Πετρόπουλος, μαζί με τους Χογκ, Αλέξιτς, Αντέτζο, Κριπιντίρη, Αναστασιάδη, Χωριανόπουλο, Πιπίνη, Γιορέντε, Τσαμπούρη, Κεϊτά, Καλτσά, Στεφάνοβιτς, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Μίνγκα, Μανούσο και Αγρίτη.