Skip to main content

Super League: Νίκησε ο Ατρόμητος, φωνάζει ο Αστέρας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και ανέβηκε, προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, ύστερα από 7 αγωνιστικές, αλλά οι Αρκάδες φωνάζουν για τη διαιτησία του Στυλιαρά. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, έχασαν ευκαιρίες και στο 28΄ άνοιξαν το σκορ με έναν κεραυνό του Μάντσον έξω από την περιοχή. Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω της αποβολής του Καλτσά στο 38΄.

Αυτό ήταν το πρώτο λάθος του Στυλιάρα, που τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή για φάουλ που έκανε άλλος παίκτης (ο Γιαννούλης), ενώ και η χρήση της κάρτας ήταν αυστηρή.

Στο 62΄ μάλιστα ο διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία έκανε νέο μεγάλο λάθος, πάλι με «θύμα» παίκτη του Αστέρα. Η (δεύτερη) κίτρινη κάρτα στον Ιγκέσιας δεν υπάρχει πουθενά στους κανονισμούς και δικαίως διαμαρτυρήθηκε ο αρχηγός του Αστέρα.

Ουσιαστικά το ματς είχε τελειώσει, καθώς με 9 παίκτες δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάτι, παρά μόνο το τελικό υπέρ του Ατρόμητου σκορ. 

Ούτε αυτό όμως άλλαξε, καθώς οι παίκτες του Κάναντι σημάδεψαν τα δοκάρια στο 63΄ με τον Ουάρντα και δις (75΄, 80΄) με τον Ντιγκινί.

Ο σκόρερ του αγώνα ήταν ταυτόχρονα και μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης, που αποχώρησε τραυματίας στο 54΄ και υπάρχει φόβος για ρήξη χιαστού.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.