Η ΑΕΚ και ο Μιγκέλ Καρντόσο μπορεί να χώρισαν τους δρόμους τους πριν από μερικές εβδομάδες, όμως το «διαζύγιο» δεν ήταν ούτε και εξελίσσεται σε «αναίμακτο».
Αιτία αποτελεί η αποζημίωση του Πορτογάλου προπονητή, καθώς ο Καρντόσο αξιώνει να του καταβληθεί ποσό περίπου 500.000 ευρώ, με τη διοίκηση της Ένωσης να μην αποδέχεται την αξίωσή του.
Κάποια στιγμή, τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Ίβηρα τεχνικού εμφανίστηκε δειλά-δειλά σε ρεπορτάζ πορτογαλικών ΜΜΕ για τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, από τη στιγμή που δεν τελεσφόρησε η επιθυμία των «λιονταριών» για Φερέιρα ή Μαρτίνς, ωστόσο φαίνεται πως τελικά «εκλεκτός» τους θα είναι ο Ζόρζε Σίλας.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












