Skip to main content

Super League: Στο “Καυτανζόγλειο” κλείνει η αυλαία

Με την αναμέτρηση του “Καυτανζογλείου” ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Λεβαδειακό ολοκληρώνεται απόψε (19:30) η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι είδαν τον Πανιώνιο να φεύγει με το “διπλό” (0-1) από την έδρα τους πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, ενώ οι Βοιωτοί, οι οποίοι αναζητούν ακόμη τον πρώτο βαθμό τους στο φετινό πρωτάθλημα, είδαν εμβρόντητοι τον Ολυμπιακό να φτάνει στη νίκη στο ΟΑΚΑ με δύο γκολ στο 90΄ και στις καθυστερήσεις!

Ο τεχνικός του “Γηραιού”, Νίκος Παπαδόπουλος, έχει συμπεριλάβει για πρώτη φορά στην αποστολή τον τερματοφύλακα Περνίς, ενώ πήρε και τον Λάζαρ, η συμμετοχή του οποίου ήταν αμφίβολη. 

Εκτός αυτών, ο Έλληνας προπονητής έδωσε θέση και στους, Χουάντερσον, Μπουκουβάλα, Καρλίτος, Σαραμαντά, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρη, Στάμου, Ιντζόγλου, Μακρή, Πουρτουλίδη, Κυριακίδη, Πασά, Μπουλούτ, Ρομάνο, Τσιλιανίδη, Περόνε, Βέλλιο και Λουκίνα.

Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος πήρε τους νεοαποκτηθέντες Βιερέμκο και Γιάχιτς, όχι όμως και τους Μπελγκαζουανί, Ντομοβτσίσκι που αποκτήθηκαν την περασμένη Παρασκευή.

Η αποστολή του Λεβαδειακού αποτελείται από τους, Τσιντώτα, Μοσχονά, Βιερέμκο, Τριποτσέρη, Μανωλά, Γιάχιτς, Στάθη, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλο, Φαβάλι, Μαχαίρα, Μίνγκα, Ρομέου, Μάρκοβιτς, Νικολάου, Ναβάρο, Μάντζιο και Γιακουμάκη.