Skip to main content

Τόκιο 2020: Απούσα και η Γκοφ, λόγω κορωνοϊού

Η μεγάλη αμερικανική ελπίδα στο γυναικείο τένις, Κόρεϊ “Κόκο” Γκοφ, ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να αποσύρει τη συμμετοχή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, επειδή βρέθηκε θετική στην Covid-19. 

«Είμαι τόσο απογοητευμένη που μοιράζομαι την είδηση πως βρέθηκα θετική στην Covid και γι΄ αυτό δεν θα μπορέσω να πάω στο Τόκιο», έγραψε στο Twitter η 17χρονη αθλήτρια, Νο 25 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

«Ήταν πάντα ένα όνειρό μου να εκπροσωπήσω τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι ελπίζω ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να το επιτύχω στο μέλλον».

Πρόκειται για άλλο ένα μεγάλο χτύπημα στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις του Τόκιο, στο οποίο ήδη είναι γνωστό πως δεν θα συμμετάσχουν επίσης οι Σερένα Ουίλιαμς, Βικτόρια Αζαρένκα, Αντζελίκ Κέρμπερ και Μπιάνκα Αντρεέσκου στις γυναίκες, όπως οι Ράφα Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Ντομινίκ Τιμ και Ματέο Μπερετίνι στους άνδρες.

Αντίθετα, οι νούμερο ένα αθλητές στον κόσμο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Άσλεϊ Μπάρτι, προτίθενται να αγωνιστούν.

«Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στην ομάδα των ΗΠΑ και ασφαλείς Αγώνες για κάθε Ολυμπιονίκη και για όλη την Ολυμπιακή οικογένεια», σημείωσε ακόμη η Γκοφ.