Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Εμφατική πρόκριση της ΑΕΚ στην οκτάδα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς να συναντήσει κανένα απολύτως εμπόδιο η ΑΕΚ διέλυσε με 6-0 τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε άνετα στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η νίκη με 1-0 στη βοιωτική πρωτεύουσα είχε λίγο πολύ ξεκαθαρίσει τα πράγματα, όσον αφορά την ομάδα που θα συνέχιζε στη διοργάνωση. Το συγκρότημα του Μανόλο Χιμένεθ μπήκε δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι και φρόντισε από πολύ νωρίς να δείξει στον αντίπαλό του «ποιος ήταν το αφεντικό».

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος λίγα 24ωρα μετά τη μεταγραφή του από τη Λας Πάλμας πήρε φανέλα βασικού από τον Χιμένε κι απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Πέτυχε δύο γκολ (28΄, 60΄) με ισάριθμες κεφαλιές, ενώ το σκορ είχε ανοίξει στο 21΄ ο Μπακασέτας.

Η ομάδα του Χιμένεθ δεν «κατέβασε ταχύτητα» και στο 68΄ με τον Βάργκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 79΄ ο Κολοβέτσιος κατάφερε να σκοράρει, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 84΄ ο Γαλανόπουλος. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.