Skip to main content

Συναντήθηκαν Αλαφούζος – Πιεμπονγκσάντ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην τελική ευθεία φαίνεται να έχει μπει η υπόθεση αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μετά τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. το πρωί της Παρασκευής, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και ο γιος του, Πιτ, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους, συναντήθηκαν το βράδυ με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ο τελευταίος είχε αλεπάλληλες συσκέψεις με τους συνεργάτες του, ούτως ώστε να μην υπάρξει κανένα απολύτως εμπόδιο και να μπουν οι υπογραφές στο ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του ιδιοκτήτη των «πρασίνων», ωστόσο, δεν θα ακολουθήσει κάποια κοινή ανακοίνωση. Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου, κι εκτός απρόοπτου κι αφού έχουν τακτοποιηθεί όλα τα ζητήματα, θα ακολουθήσει η διαδικασία των υπογραφών.

Είναι πάρα πολύ πιθανό ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας να βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.