Skip to main content

Τένις: Εκτός US Open και η Βοζνιάκι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ακόμη μία έκπληξη σημειώθηκε στο US Open, που φιλοξενείται στη Νέα Υόρκη. Μετά την Ρουμάνα επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Σιμόνα Χάλεπ, εκτός συνέχειας τέθηκε και το Νο 2 της WTA, Καρολίν Βοζνιάκι.

Στο πλαίσιο του β΄ γύρου η Δανή πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 0-2 (4-6, 2-6) από την Ουκρανή Λέσια Τσουρένκο, που βρίσκεται στο Νο 36 του κόσμου.

«Ήμουν πιό επιθετική και έκανα όση υπομονή χρειαζόταν. Περίμενα την κατάλληλη στιγμή, την κατάλληλη μπαλιά για να τελειώσω τον αγώνα» δήλωσε η 29χρονη Τσουρένκο, που νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα της αντίπαλο από το Top-5 της WTA.

Από την πλευρά της, η Βοζνιάκι αναγνώρισε την ανωτερότητα της Ουκρανής, παραδεχόμενη ότι «έπαιξε πιό έξυπνα από εμένα».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.