Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε νικητής στη φιλική συνάντηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού, η οποία ήταν προπονητικού χαρακτήρα και διεξήχθη χωρίς θεατές στο ”Απόστολος Νικολαΐδης”.
Οι ”πράσινοι” επιβλήθηκαν της κυπριακής ομάδας 1-0 έχοντας σκόρερ τον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 40ό λεπτό, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η επανεμφάνιση των Νάνο και Κλωναρίδη μετά τους τραυματισμούς τους, τους οποίους ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε για 25 λεπτά.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












