Skip to main content

Η Καλλονή ανακοίνωσε τον Νομπρέγα

Η Καλλονή έδωσε επίσημη υπόσταση στη συνεργασία της με τον Μπραούλιο Νομπρέγα, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον επιθετικό από τα Κανάρια Νησιά.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που είχε συμφωνήσει και υπογράψει με την ομάδα της Λέσβου εδώ και ημέρες, αποτελεί πια και επίσημα μέρος του έμψυχου δυναμικού της.

Πρόκειται για έναν έμπειρο φορ, ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης και στις Μαγιόρκα, Σαλαμάνκα, Χετάφε, Σαραγόσα, Καρταχένα, Χέρκουλες, Ουέλβα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μπραούλιο Νομπρέγκα (Braulio Nóbrega Rodríguez).

Ο 30χρονος στράικερ απ’ τις Κανάριες νήσους διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με έντονη παρουσία απ’ το 2004 σε ομάδες της Πριμέρα και της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Ξεκίνησε την καριέρα του απ’ τη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει αγωνιστεί επίσης στις Μαγιόρκα, Σαλαμάνκα, Χετάφε, Σαραγόσα, Καρταχένα, Χέρκουλες ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ουέλβα.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Καλλονής μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».