Χάνει και τα δύο ματς με την Ριέκα ο Εμάνουελ Εμενίκε.
Οι φόβοι των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Νιγηριανού επιθετικού στο φιλικό με τον Ατρόμητο επιβεβαιώθηκαν.
Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο έμπειρος στράικερ έδειξαν ότι υπέστη θλάση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες. Ως εκ τούτου ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μπέσνικ Χάσι, δεν τον υπολογίζει και για τα δύο ματς των play off του Champions League με την Ριέκα.
Επίσης ο 30χρονος παίκτης θα χάσει και τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Λάρισα, στις 19 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












