Skip to main content

Παρέμεινε για 11ο ματς χωρίς νίκη η Έλτσε

Η διαφαινόμενη πρώτη νίκη της Έλτσε μετά από 10 αγωνιστικές (5 ήττες, 5 ισοπαλίες) παρά λίγο να μετατραπεί σε «ναυάγιο», καθώς η Βαγιαδολίδ λίγο έλλειψε να φέρει τα πάνω κάτω στο δεύτερο μέρος, στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της La Liga («αυλαία» του πρώτου γύρου)..

Η ομάδα του Τέτε Μορέντε προηγήθηκε με 2-0 στο «Χοσέ Θορίγια), ωστόσο, δεν κατάφερε να «αποδράσει» με το «διπλό» (2-2), μιας και οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος ισοφάρισαν και πέτυχαν και τρίτο γκολ, που όμως, δε μέτρησε μετά την χρήση του VAR.

Στις 23 Οκτωβρίου 2020 περίπου πριν από 3 μήνες ο Χοσάν είχε ανοίξει τον δρόμο για την τελευταία επιτυχία της Έλτσε με το 2-1 επί της Βαλένθια εντός έδρας, απόψε τα δύο γκολ που σημείωσε δεν ήταν αρκετά για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει το «τρίποντο», καθώς ο Μίτσελ στο 71΄ μείωσε σε 1-2 και στο 90΄ ο Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Κάντιθ και Λεβάντε προέρχονταν από εντός έδρας «τρίποντα», ωστόσο, η αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση δεν ανέδειξε νικητή, με το τελικό 2-2 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των 22 παικτών.