Skip to main content

Πανηγύρι δίχως τέλος και αποθέωση στον Πειραιά για το 45ο πρωτάθλημα

Στον ουρανό του Πειραιά υψώθηκε το 45ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, που απόψε πανηγυρίζει για την επιστροφή στους τίτλους ύστερα από δύο χρόνια απουσίας.

Μετά το εμφατικό 3-0 επί της ΑΕΚ στο άδειο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και αφού είχαν προηγηθεί οι καθιερωμένοι πανηγυρισμοί εντός αποδυτηρίων και στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν ξανά στο βάθρο του πρωταθλητή, που στήθηκε στο κέντρο του γηπέδου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέλαβε το βαρύτιμο τρόπαιο από τα χέρια της αναπληρώτριας προέδρου της Super League, Κάτιας Κοξένογλου και το σήκωσε πρώτος ψηλά, πανηγυρίζοντας μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι αφιερώνοντας τον τίτλο στον επίτιμο πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε στην κάμερα της NOVA, ενόψει της συνέχειας της σεζόν: «Ώρα να διασκεδάσουν τα παιδιά. Ήταν μία καταπληκτική χρονιά αλλά έχουμε και συνέχεια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για το μέλλον. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου και το μεγάλο ματς με τη Γουλβς».

Από την πλευρά του, ο Πέδρο Μαρτίνς, είπε: «Είμαστε υπερήφανοι, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Κερδίσαμε με την αξία μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι δούλεψαν για όλο αυτό. Η ΑΕΚ θα είναι διαφορετική στον τελικό. Σήμερα θα απολαύσουμε τη βραδιά και από αύριο θα ξεκινήσουμε τη δουλειά για τον τελικό».

Το τρόπαιο πέρασε από τα χέρια όλων των παικτών και του Μαρτίνς, για τον οποίο ήταν το πρώτο της καριέρας του, καθώς κι όσων συνέβαλαν στη φετινή ξέφρενη πορεία του Ολυμπιακού, ενώ χιλιάδες φίλοι της ομάδας είχαν στήσει το δικό τους… πάρτι πέριξ του γηπέδου.  

Εν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές επιβιβάστηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο πούλμαν και η πομπή ξεκίνησε για την πόλη του Πειραιά, γνωρίζοντας την αποθέωση.