Skip to main content

Παναθηναϊκός-Λαύριο για το προβάδισμα τίτλου στο ΟΑΚΑ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο σημερινός τρίτος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στο Λαύριο, που θα διεξαχθεί στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στις 20:00 (ΕΡ3).

Η σειρά απέκτησε «άγρια ομορφιά» μετά τη νίκη του Λαυρίου το περασμένο Σάββατο (5/06), με την οποία έγινε το 1-1, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα που θα επικρατήσει στο Game 3 θα πάρει τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, μιας και θα προηγηθεί με 2-1 και θα ψάχνει για μία νίκη ακόμη προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να… απαντήσει και να αποδείξει ότι είναι το φαβορί των αναμετρήσεων, από την άλλη η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα παίξει χωρίς άγχος με στόχο να κάνει τη «ζημιά» και να δώσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο επόμενο ματς που θα γίνει στην έδρα της (9/06).

Οι «πράσινοι», εκτός του Νεμάνια Νέντοβιτς, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους ούτε τον Σέλβιν Μακ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από το «τριφύλλι» (σ.σ. επέστρεψε στις ΗΠΑ), ενώ από την άλλη, αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος έχασε τους δύο πρώτους τελικούς εξαιτίας αμυγδαλίτιδας.