Skip to main content

Συναντήθηκαν Αλαφούζος – Πιεμπονγκσάντ, τέλη Αυγούστου η μεταβίβαση των μετοχών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Περί τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Αυτό βγήκε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά τη σημερινή δίωρη συνάντηση του Ταϊλανδού επιχειρηματία με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά των «πρασίνων».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και το ρόστερ του Παναθηναϊκού τη νέα περίοδο, με κυρίαρχο θέμα την απόκτηση ξένου επιθετικού.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.