Skip to main content

Μπάσκετ: Δυνατά φιλικά με Κροατία η Εθνική γυναικών

Με προορισμό το Σπλιτ αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της τελικής φάσης του Eurobasket , που θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο και στη Βαλένθια από τις 17 έως τις 17 Ιουνίου.

Στην πανέμορφη πόλη της Κροατίας, η «γαλανόλευκη» θα δώσει άλλα δύο φιλικά προετοιμασίας, μετά από αυτά με την Ουγγαρία, αρχής γενομένης από το Σάββατο (5/06, 21:15) και στη συνέχεια την Κυριακή (6/06, 19:00) με την Κροατία.

Δεν ταξίδεψαν με την ελληνική αποστολή η Αγγελική Νικολοπούλου και η Ιωάννα Χατζηλεοντή, λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν, καθώς και η Βανέσσα Πανούση, η οποία δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματοςικών. 

Οι 12 διαθέσιμες για τα φιλικά με την Κροατία είναι οι: Κατερίνα Σωτηρίου, Άρτεμις Σπανού, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Μαριέλλα Φασούλα, Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Δίελα, Βασιλική Λούκα, Έλενα Τσινέκε, Χριστίνα Αναστασοπούλου.