Skip to main content

Νίκη Ευρώπης για τη Σοσιεδάδ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το «εισιτήριο» για τους προκριματικούς του Europa League της επόμενης περιόδου εξασφάλισε κατά ένα μεγάλο ποσοστό η Σοσιεδάδ, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της LaLiga.

Οι Βάσκοι, μετά την εντός έδρας ήττα από την Γρανάδα (2-3) και την ισοπαλία που είχε προηγηθεί (1-1) με τη Λεβάντε, δεν είχαν κανένα περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών.

Απέναντι στη Βιγιαρεάλ, η οποία ήθελε και αυτή το «τρίποντο» για να «κλειδώσει» την απευθείας συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League, η ομάδα του Καγέχα «καθάρισε» μέσα σε λίγα λεπτά μέσα στο δεύτερο μέρος με 2-1 ( 61΄ Γουίλιαν Χοσέ, 75΄ Γιορέντε – 85΄ Καθόρλα) και μόνο εάν «αυτοκτονήσει» στη συνέχεια θα χάσει την 7η θέση από τους διώκτες της (Αθλέτικ, Βαλένθια και Γρανάδα).

Εξακολουθεί να «παίζει με την φωτιά» η Αλαβές, η οποία απέτυχε να «κλειδώσει» την παραμονή της απέναντι στην Χετάφε.

Το 0-0 στο «Μεντιθορόθα» ναι μεν έδωσε ένα βαθμό στην Ντεπορτίβο και βρίσκεται στο +4 από την 18η Λεγανές (36 έναντι 32), αλλά με δυο αγωνιστικές να απομένουν τα πάντα είναι ανοικτά, ακόμη και για την 19η, Μαγιόρκα, η οποία έμεινε στους 32 βαθμούς μετά την ήττα της από τη Σεβίλη.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.