Χαμηλή βλάστηση στον Αργυρόμυλο Λάρισας έχει τυλιχθεί στις φλόγες, από τις 12:45 της Τετάρτης.
Την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανέλαβαν 80 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων της 4ης και 10ης ΕΜΟΔΕ, 17 οχήματα, 5 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, ενώ συνδράμουν υδροφόρες της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Ενισχύθηκαν περαιτέρω οι δυνάμεις στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον Αργυρόμυλο Λάρισας, σήμερα 08 Ιουλιου 2026 περίπου στις 12:45.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο ξέσπασε αρχικά κοντά σε φωτοβολταϊκό πάρκο και επεκτάθηκε σε δασική έκταση, όπου και εξελίσσεται. Μέχρι στιγμής δεν απειλούνται οικίες ή υποδομές.
Το Ανακριτικο Κλιμακιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Λάρισας μεταβαίνει επιτόπου προς διερεύνηση των συνθηκών.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












