Skip to main content

Εύκολη εκκίνηση στο Λονδίνο για Μπάρτι και Κέρμπερ

Κανένα πρόβλημα δεν είχε απέναντι στην Σαϊσάι Ζενγκ η Άσλεϊ Μπάρτι, στην πρεμιέρα της στο Γουίμπλεντον.

Η Αυστραλέζα, κορυφαία πια της παγκόσμιας κατάταξης και νικήτρια του Ρολάν Γκαρός, νίκησε 6-4, 6-2 την Κινέζα (Νο43 στον κόσμο) και στον επόμενο γύρο θα παίξει με την Άλισον Βαν Ουίτβανκ (Βέλγιο, Νο 58), η οποία επικράτησε με 6-4, 4-6, 6-2 της Ρωσίδας Σβετλάνα Κουζνέτσοβα (Νο 104).

Επίσης εύκολο ξεκίνημα είχε και η Αντζελίκ Κέρμπερ, η Γερμανίδα νικήτρια της περσινής διοργάνωσης και νο 5 στον κόσμο, που νίκησε με 6-4, 6-3 τη συμπατριώτισσά της Τατιάνα Μάρια (Νο 65).

Στο β΄ γύρο η Κέρμπερ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της Ουκρανής Κατερίνα Κόζλοβα (Νο 66) και της Αμερικανίδας Λορίν Ντέιβις (Νο 95).

Καλό ξεκίνημα και για τον Μάρκο Παγδατή, στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του. Στην πρεμιέρα του ο 34χρονος Κύπριος επικράτησε του Καναδού Μπράιντεν Σουρ με 6-2, 6-4, 6-4.

Έτσι πέρασε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα μεταξύ του Ιταλού Ματέο Μπερετίνι (Νο 20) και του Σλοβένου Αλιάζ Μπεντένε (Νο 85). Ο Παγδατής αγωνίζεται στο κυρίως ταμπλό με wild card από τους διοργανωτές του τουρνουά.