Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Άννα Κορακάκη στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μινσκ.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 25μ, λίγες ημέρες μετά την επιτυχία της στο πιστόλι 10 μέτρων, όπου πήρε το ασημένιο μετάλλιο.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, ήταν σε πολύ καλή μέρα και με 35 (+3) βολές απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δικαιολογημένα βρίσκεται μέσα στις κορυφαίες αθλήτριες σκοποβολής σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα, σημείωσε και νέο ρεκόρ αγώνων.
Πίσω από την Κορακάκη βρέθηκε η Ντίτελμ Γκέμπερ από την Ελβετία, ενώ στην τρίτη θέση η Βουλγάρα Αντοανέτα Μπόνεβα.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












