Ξεκίνησαν οι… εκκαθαρίσεις στον Βόλο, με τη θεσσαλική ΠΑΕ να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με πέντε ποδοσφαιριστές.
Πρόκειται για τους Βασίλη Μάντζη, Χοακίν Τόρες, Νίκο Μελίσσα, Βαγγέλη Οικονόμου και Νάτσο Κάσες, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν για την ομάδα της Μαγνησίας.
Απ΄ αυτούς, Μάντζης και Οικονόμου έμειναν ελεύθεροι, ενώ οι Κάσες, Τόρες και Μελίσσας επιστρέφουν στις ομάδες τους καθώς αγωνίζονταν στον Βόλο ως δανεικοί.
«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασία της με τους Βασίλη Μάντζη, Χοακίν Τόρες, Νίκο Μελίσσα, Βαγγέλη Οικονόμου και Νάτσο Κάσες τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους», αναφέρει η ανακοίνωση.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












