Skip to main content

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Πολωνία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι Νάτχο και Μάνος (συν τον Ιγκόρ Σίλβα) δεν περιλαμβάνονται στην αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει αύριο (24/6) στην Πολωνία, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων».

Αντίθετα, ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε σε αυτή τους «μικρούς» Μαρτίνη, Ξενιτίδη, Σουρλή και τους τερματοφύλακες Στουρνάρα – Τζολάκη, «κόβοντας» τους Βοΐλη, Μαρίνο.

Απόντες θα είναι επίσης οι Καμαρά, Σισέ, Μεριά, που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπως και ο Χριστοδουλόπουλος που συνεχίζει αποθεραπεία μετά τη ρήξη χιαστού.

Η πειραϊκή ομάδα θα παραμείνει στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας ως τις 3 Ιουλίου, όπου και θα δώσει τα πρώτα δύο φιλικά παιχνίδια της. Στις 3/7 θα βρεθεί στο Γκντανσκ και από τις 4 ως τις 6 Ιουλίου θα είναι στη Βαρσοβία, ενώ το βασικό στάδιο θα ολοκληρωθεί στην Αυστρία (6-11/7). 

Η αποστολή για την Πολωνία:

Τερματοφύλακες: Σα, Τζολάκης, Στουρνάρας

Αμυντικοί: Μπα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μαρτίνης, Γιάννης Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς

Μέσοι: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Φορτούνης, Γκιλιέρμε, Γιώργος Μασούρας, Ποντένσε, Σουντανί, Σουρλής, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης

Επιθετικοί: Κάιπερς, Ντουρμισάι, Γκερέρο, Σολδάνο

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.