Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, το προπονητικό επιτελείο και το προσωπικό της ομάδας ο Δημήτρης Γιαννούλης, σήμερα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.
Ο Κατερινιώτης αμυντικός αύριο θα αναχωρήσει για την Αγγλία, όπου θα περάσει ιατρικό έλεγχο και θα ανακοινωθεί από την Νόριτς, με αρχικό συμβόλαιο έξι μηνών, δανεικός από τον ΠΑΟΚ.
Αν η Νόριτς προαχθεί στην Premier league, τότε θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και ο ΠΑΟΚ θα καρπωθεί πόσο 8,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Στο ενδεχόμενο που δεν οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του, μετά το ερχόμενο καλοκαίρι, τότε το συμβόλαιο του Δημήτρη Γιαννούλη με τον ΠΑΟΚ θα επεκταθεί για ένα ακόμα χρόνο ως το καλοκαίρι του 2023.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












