Το πρώτο θύμα στο Euro 2016 είναι ένας 24χρονος Βορειοϊορλανδός οπαδός, ο οποίος απεβίωσε στη Νίκαια της Γαλλίας.
Ο νεαρός έπεσε από ύψος 8 μέτρων, ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας του με την Πολωνία.
Ο άτυχος φίλαθλος διακομίστηκε γρήγορα στο νοσοκομείο, όμως δεν κατόρθωσε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του και κατέληξε.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας, στο συγκεκριμένο χώρο βρίσκονταν πολλοί οπαδοί και οι περισσότεροι έπιναν.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












