Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αρνήθηκε να παίξει στον αγώνα της Αιγύπτου με τη Σαουδική Αραβία, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου, ύστερα από διαμάχη του με την αιγυπτιακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
Αυτό ανέφεραν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλέστηκαν προς τούτο τον Αιγύπτιο δημοσιογράφο Καρίμ Ζιντάν.
Η απόφαση του άσου της Λίβερπουλ οφείλεται σε σύγκρουση με την ομοσπονδία, η οποία επέτρεψε σε εκατό προσωπικότητες να παρακολουθούν τις προπονήσεις της ομάδας, αποσπώντας έτσι την προσοχή των παικτών και επηρεάζοντας την απόδοσή τους.
Ο Σαλάχ, πάντως, αρνήθηκε μέσω σχολίου του στο Twitter πως υφίσταται θέμα. «Δεν υπάρχει σύγκρουση στην Εθνική ομάδα. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και έχουμε καλές σχέσεις», έγραψε.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












