Skip to main content

Εννέα τα κρούσματα Covid-19 στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε σήμερα ότι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές του βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19, σε επαναληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες.

Με αυτό τον τρόπο τα κρούσματα στην ομάδα της Ηπείρου αυξήθηκαν σε εννέα. Αύριο, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα πρέπει να παίξει στη Λάρισα με την ΑΕΛ για την 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Την προηγούμενη αγωνιστική είχε αναβληθεί ο αγώνας του ΠΑΣ με τον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω κρουσμάτων ξανά και μένει σύντομα να ανακοινωθεί από την ομάδα εάν θα διεξαχθεί το ματς ή όχι.

Όπως είναι αυτονόητο, η συνάντηση είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί, απομένει δε η απόφαση της διοργανώτριας αρχής προς τούτο.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη αγωνιστική είχε αναβληθεί, για τον ίδιο λόγο, το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

«Δύο επιπλέον κρούσματα, μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, εντοπίστηκαν στον χθεσινό επαναληπτικό έλεγχο. Ακολουθούνται οι προβλέψεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου με τα κρούσματα να είναι σε απομόνωση», αναφέρει η ανακοίνωση.