Skip to main content

Με Δέλλα και στη Σούπερ Λίγκα η ΑΕΚ

Ο Τραϊανός Δέλλας θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει την ΑΕΚ και στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας, καθώς στην αποψινή συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και συνεχίζουν την κοινή πορεία τους.

Ο Δέλλας είχε συζητήσει το μεσημέρι με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος ενημέρωσε τον Μελισσανίδη που μετέβη στα Σπάτα με την ολοκλήρωση της προπόνησης, για την τελική συνάντηση.

Μια συνάντηση από την οποία βγήκε τελικά… λευκός καπνός, με τον Δέλλα μάλιστα να εμφανίζεται ενισχυμένος, αφού θα είναι εκείνος στον οποίο ανατέθηκε να καταστρώσει το πλάνο επιστροφή της Ένωσης στις επιτυχίες.  

Στη συνάντηση, που έγινε παρουσία Μπάγεβιτς, τέθηκαν επί τάπητος επίσης όλα τα θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό των «κιτρινόμαυρων» για τη νέα χρονιά. 

Λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της ευτυχούς κατάληξης του θέματος, η ΠΑΕ ΑΕΚ το κοινοποίησε και επισήμως με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στη Super League».